Simdoor

Montarea ușilor – un aspect important de luat în considerare

Ușile sunt acele finisaje dintr-o casă care au o importanță majoră, deoarece influențează atât aspectul căminului, cât și gradul de intimitate pe care le conferă, alături de siguranță. Alegerea unor uși pentru casă nu este atât de simplă pe cât unii ar crede. Acestea trebuie să fie în aceleași nuanțe sau asortate cu parchetul sau gresia. Odată montate acestea vor rămâne pentru câțiva ani buni, deci calitatea nu este un criteriu ce trebuie ignorat. Ceea ce nu multe persoane știu, este că alegerea unor uși potrivite din toate punctele de vedere nu este singurul aspect la care trebuie să fii atent. Montajul este o altă parte importantă și trebuie realizat de un profesionist.

Poți găsi la noi pe site modele de uși dintre cele mai variate, atât premium, cât și de lux. După ce le comanzi poți beneficia și de serviciul de montare. Ne ocupăm de toți pașii necesari astfel încât să ai parte de produse alături de servicii de top si să scapi de griji cu privire la aceste aspecte.

De ce este importantă montarea ușilor

Alături de faptul că ușile trebuie să fie realizate din materiale calitative, cu grad ridicat de rezistență la lovituri și zgârieturi datorită unor tratamente speciale, ceea ce la noi poți găși, acestea trebuie și montate corect. Nu sunt că un dulap comandat pe care trebuie să îl asamblezi. În acest caz trebuie luate în considerare mai multe aspecte precum poziționarea corectă, calcularea tuturor părților.

Mai mult decât atât diferă și tipul acestora. Când vine vorba de toc, acesta trebuie să fie și estetic, să nu rămână spațiu liber între, ci să fie pe mijloc astfel încât și pragul să fie poziționat la fix. Sunt niște lucruri ce țin de atenția la detalii și de finețe într-o oarecare măsură.

Pentru fiecare ușa pe care o comanzi de la noi poți avea certitudinea că va fi transportată în condiții optime și că ne vom ocupa și de montare. Vom face lucrurile de la A la Z. Nu trebuie să îți bați capul nici cu umplerea locului dintre toc și zidărie cu spumă poliuretanică.

Inconveniente ce pot apărea când ușa nu este bine montată

Dacă nu montezi bine ușa de la început poți avea probleme mai apoi, ce duc chiar și la schimbarea completă a acestora. De aceea este bine să apelezi și la serviciile noastre de montare. Echipa noastră este formată din oameni specializați în domeniu ce se vor ocupă de toate cele necesare. Chiar și accesoriile necesare vor fi pregătite de dinainte de noi.

Atunci când nu montezi bine ușa, în timp poate atinge tocul. Această se poate lasă pe o parte și astfel închiderea ei va fi destul de dificilă. Sub ușa trebuie lăsat puțin spațiu astfel încât să nu atingă parchetul sau gresia și să o zgârie. Balamalele care nu sunt prinse bine pot duce la astfel de probleme, ușa poate scârțâi la un moment dat și câte și mai câte inconveniente de acest gen.

Dacă vrei să eviți astfel de probleme, alege echipa noastră care se ocupă de montaj și vei avea certitudinea că ușile montate nu mai trebuie modificate sau schimbate. Te așteptăm în cadrul site-ului nostru pentru a alege ușile potrivite și așteptăm un apel pentru a stabili detaliile cu privire la montare.

    Leave Your Comment Here